Hyvinkään Työväen Mieskuoro

Hyvinkään Työväen Mieskuoro on 95 vuotta toiminut yli 30:n laulajan Hyvinkään aktiivisin kuoro.

Harjoittelemme kerran viikossa tiistaisin klo 18 - 21 Hyvinkään Yhteiskoulun musiikkiluokassa (D-ovi, käynti Hyvinkäänkadun puolelta sisäpihalta) johtajamme, kanttori Taru Paasion johdolla.

Mies, tule mukaan hyvän harrastuksen pariin!

JÄSENILLE

- Muistattehan keikan srk-keskuksessa sunnuntaina 25.2. klo 11:30, liiviasu!
- Tiistaina 27.2. klo 18 kaikki harjoituksiin ja klo 20 Kevätkokous.

- Jäsenten sivujen linkeissä on edelleen jotain virheitä, yritän korjailla niitä / Risto

- Jäsenet sivulla ennakkotietoa Ylläs -matkasta

Päivitetty 22.2.2018 klo 23:00 -RL-

Tilaa kuoro esiintymään!

Voitte tilata kuoron tai pienryhmän esiintymään.  Olemme esiintyneet niin häissä kuin hautajaisissa sekä koko kuoron vahvuudella, että esim kvartettina tai tuplakvartettina.

Ohjelmistostamme löytyy sopivia kappaleita joka tilanteeseen, kysykää tarjousta, kiitos?

Kuorolaisilla on myös runsaasti kokemusta erilaisista talkoo- ja muuttokeikoista, joilla kartutamme kuoromme matkakassaa, lisäksi olemme toimineet elokuva- ja teatteriavustajina sekä järjestyksenvalvojatehtävissä eli olemme valmiita lähes kaikkiin tehtäviin, missä miehiä tarvitaan, ottakaa rohkeasti yhteyttä joko yhteyslomakkeella tai suoraan kuoron toimihenkilöihin, kiitos?