Hyvinkään Työväen Mieskuoro

Hyvinkään Työväen Mieskuoro on 95 vuotta toiminut yli 30:n laulajan Hyvinkään aktiivisin kuoro.

Harjoittelemme kerran viikossa tiistaisin klo 18 - 21 Hyvinkään Yhteiskoulun musiikkiluokassa (D-ovi, käynti Hyvinkäänkadun puolelta sisäpihalta) johtajamme, kanttori Taru Paasion johdolla.

Mies, tule mukaan hyvän harrastuksen pariin!

JÄSENILLE

- HUOM! Sunnuntaina kesäkuun 3. on vielä yksi keikka seurakunnalle, messu klo 10! Ja pe 8.6. Iltamantie 7:ssä. Laulut Kalenterissa.

- Jäsenet sivulla ennakkotietoa Ylläs -matkasta!

-Varasto -sivun alussa lista Ylläksen lauluista, ladatkaapa kansioonne ja jo toukokuussa mukaan kasseihin!

OB:lla harjoitukset 10.6. klo 19 Kehäkujalla!

Päivitetty 19.5.2018 klo 15:00 -RL-

Voit suurentaa kuvia kaksoisklikkaamalla kuvaa hiirellä.

* Kävimme Saksan matkalla kesäkuussa 2010 ja osallistuimme myös Suomen edustajina Euroopan Työväenmusiikkijärjestön IDOCO:n 16. Musiikkijuhlille

Kuoro täytti 85 vuotta marraskuussa 2008

yhteiskuva.bmp

Kuoromme kvartetti "Kultakurkut"