Hyvinkään Työväen Mieskuoro

Hyvinkään Työväen Mieskuoro on 95 vuotta toiminut yli 30:n laulajan Hyvinkään aktiivisin kuoro.

Harjoittelemme kerran viikossa tiistaisin klo 18 - 21 Hyvinkään Yhteiskoulun musiikkiluokassa (D-ovi, käynti Hyvinkäänkadun puolelta sisäpihalta) johtajamme, kanttori Taru Paasion johdolla.

Mies, tule mukaan hyvän harrastuksen pariin!

JÄSENILLE

- Muistattehan keikan srk-keskuksessa sunnuntaina 25.2. klo 11:30, liiviasu!
- Tiistaina 27.2. klo 18 kaikki harjoituksiin ja klo 20 Kevätkokous.

- Jäsenten sivujen linkeissä on edelleen jotain virheitä, yritän korjailla niitä / Risto

- Jäsenet sivulla ennakkotietoa Ylläs -matkasta

Päivitetty 22.2.2018 klo 23:00 -RL-

STM:n MIESKUOROPÄIVÄT 17.2.2018

(Tälle sivulle kerätään Mieskuoropäivien aineistoa!)

Lisätty 19.2.

Kiitos kaikille mukana olleille ryhmille ja tuomareille, onnistuttiin yhdessä tekemään hyvät Mieskuoropäivät ja olemme saanneet pelkkää positiivista palautetta!

Paikallinen lehtikin noteerasi meidät:

ja uskollinen ystävämme Anja, kiitos:

Lisätty 13.12.

Yhteisesitysten johtajiksi ovat lupautuneet:
"Työläislaulajain marssi" Martti Nissilä, Harjavalta
"Suomalainen humoreski" Katriina Virta, Turku
"Kaipuu" Taru Paasio, Hyvinkää
"Laulu ihmisyydelle" Timo Noroviita, Ruotsinpyhtää
"Suomen laulu" Erkki Haaramo, Nokia

Loppukonsertissa on väliaika Turun esityksen jälkeen!

Lisätty 12.2.

Tiedotuskirje 3

Lisätty 5.2.

Pienryhmäkilpailujen esitysjärjestys ja ohjelma (arvottu 4.2.)

Loppukonsertin ohjelma

(ilmoittakaa virheistä ja puutteista ennen lopullista versiota, kiitos / Risto)

Lisäys (lähetetty 17.1.)

Toivottavasti Mieskuoropäivien kappaleiden harjoittelu on hyvässä vauhdissa, ohessa pari asiaa, jotka toivottavasti auttavat teitä:
- "Kaipuu -laulun" Segnossa lauletaan nuottikuvan mukaisisesti mutta niin että ensimmäisellä kerralla kaikki laulavat sen duu-duulla ja toisella kerralla laa-laalla
- Mieskuoropäivien konsertissa on kaikkien käytössä sekä pianosäestäjä että haitaristi eli jos tarvitsette säestäjää niin kertokaa ja lähettäkää  nuotti etukäteen, kiitos.

Tiedotuskirje 15.12.2017

Pienryhmäkilpailun säännöt

Mieskuoropäivien mainos (saa jakaa)

Loppukonsertin yhteislaulujen nuotit:

Työläislaulajain marssi, Laulu ihmisyydelleSuomalainen humoreskiKaipuu ja Suomen laulu